DE TIPS VAN STIJN MEURIS

Wat krijg je als je Stijn Meuris laat snuisteren door onze We Are Open line-up? Drie echte kanjers van tips:


Tip #1: Meltheads - “Zelfs al speelden ze enkel achterstevoren op een didgeridoo en met teksten in het Oezbeeks, dan nog ging ik kijken naar Meltheads. Raw energy met de dynamiek van een roedel jonge honden en de gretigheid van heb-ik-jou-daar; zo hebben wij onze Belgische bèndjes graag. Tweede plek op de recentste Rock Rally, maar dat overkomt de beste jury’s. Nee, komt helemaal goed met dit Antwerps kwartet. En ‘Naïef’ zijn ze al lang niet meer. Wordt feest, daar in Trix”


Tip #2: Heisa - “Hela hola Heisa! From Hoeselt baby. Onversneden gitaristiek talent waar we bij Willy - u weet wel - niet vies van zijn. Een triootje waarbij de vloeistoffen al eens tot tegen de plinten klotst, maar onderwijl wordt er deftig gemusiceerd. Heisa heeft het, zoals we in Hasselt zeggen. En in Hoeselt ook”

Tip #3: Mayorga - “Wilt u een keer écht aanstormend talent zien? Om nadien nog met open mond (We Aren Open Mond!) na te hijgen terwijl u stamelt “Dat. was. aanstormend. talent!”, dan gaat u naar Mayorga kijken. Omdat Helena Mayorga Paredes (die naam alleen al…) weet hoe songs te schrijven, hoe je daar energie in stopt en hoe je daar een fijn groepje rond verzamelt. Om vervolgens een beest van een concert neer te zetten. Zeg dat u het van mij het eerst gehoord hebt!”


Zelf benieuwd naar deze of een van de 37 andere acts? Kom op 10 en 11 februari naar We Are Open! 


Using Format